Spune ce simti...

Fiecare are o poveste de zis din viata sa, daca vrei sa iti afle toti povestea ta sau vrei sa propui un subiect pentru un articol trimite-mi un maill : sfaturi.utile@yahoo.com , si eu le voi publica. Indrazneste!!

joi, 4 martie 2010

Cum sa il recuceresti?


Mi-a propus cineva sa fac un articol despre cum sa il recuceresti pe fostul iubit. Am cautat pe google sa vad cam cate fete isi doresc sa faca acest lucru, am ramas foarte surprinsa cand am vazut ca sunt sute.

Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti este « merita sa il mai recuceresti ? » Si iti voi zice cateva cazuri in care nu mai se merita sa lupti : daca te-a parasit el pentru alta fata si esti sigura ca o iubeste pe ea si nu pe tine, daca in timpul relatiei ai fost nefericita din vina lui, ai fost agresata atat verbal cat si fizic, daca te-a inselat de nenumarate ori etc. Daca te afli intr-o asemenea situatie nu te injosi tinandu-te dupa el si implorandu-l sa se intorca la tine, gaseste puterea sa mergi mai departe si sa speri la ceva mult mai bun pentru ca meriti.

Daca motivul pentru care va-ti despartit nu este prea grav si inca va iubiti mai sunt sanse de impacare,dar trebuie sa va doriti cu adevarat. In primul rand reflecteaza asupre relatiei voastre si vezi care au fost gesturile ce l-au indepartat de tine chiar daca te iubeste. Vezi unde ai gresit si incearca sa nu mai faci la fel,gandeste-te ce gen de fata ii place si incearca sa vezi daca poti fi asa, daca nu poti nu mai are rost sa incerci. Barbatilor nu le place sa fi sufocati, sa li-se interzica iesirile cu prietenii, sa li-se faca crize de isterie sau gelozie la fiecare intalnire, sa dea socoteala pentru fiecare gest si vorba, sa fie intrebati la fiecare 5 minute daca va mai iubeste, sa fie stresati toata ziua cu telefoane prin care sunt controlati ce fac si cu cine sunt, sa te comporti ca o fata rasfatata etc. Trebuie sa incerci sa fii feminina, intelegatoare, sa ii arati incredere si respect, sa pretuiesti tot ce face pentru tine si sa nu ii ceri tot timpul mai mult. In concluzie aratai ca esti langa el si la bine si la rau.

Nu vei reusi sa il recuceresti rugandu-te de el non stop, sunandu-l zi si noapte, ci oferai un timp de gandire, si apoi invita-l in oras sa aveti o discutie serioasa despre voi. Este ocazia ta sa ii arati ca poti fi asa cum vrea el.Nu ii promite nimic, nu ii zi ca « voi fi asa pentru tine », lasa faptele sa vorbeasca. Recunoaste ca ai gresit si ca iti pare rau pentru ca nu ai stiut sa il apreciezi si te-ai purtat copilareste, probabil si el a gresit dar nu trebuie sa ii reprosezi, o sa recunoasca el singur. Solutia magica e comunicarea.

O alta intrebare care mi-a fost adresata e « cum imi dau seama daca ma iubeste ? ». E foarte simplu, din privirea lui, din gesturile lui, din intreaga atitudine fata de tine. Fura-i un sarut si urmarestei reactia, daca te respinge violent nu mai ai sanse. Doar tu poti sa iti dai seama daca te iubeste sau nu. Iar la intrebarea « daca ma mai iubeste ? » daca te iubea acum o saptamana sigur te iubeste si azi, dragostea nu dispare peste noapte chiar daca unii asa sustin, ai nevoie de timp sa poti sa spui ca nu mai iubesti pe cineva. Chiar si peste ani cand iti vei aminti de cineva pe care ai iubi te trece un fior pentru ca ceva tot ramane acolo in suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu